top of page

GARNITURE ZA SJEDENJE

DAN

 

Dan je elegantna i dojmljiva garnitura za sjedenje. Namijenjena je prvenstveno velikim prostorima u kojima ravne linije sjedala i naslona za leđa, koji je malo podignut u odnosu na sjedalo, dolaze do punog izražaja.

 

dizajn Darko Špiljarić

MINI DAN

 

Mini Dan je garniture namijenjena manjim prostorima u domovima i uredima. Moderno je rješenje visoke kvalitete izrade.

 

dizajn Darko Špiljarić

MIDI DAN

 

Midi Dan je oblikovno istovjetan garnituri Dan, ali manjih gabaritnih dimenzija kako bi se mogao uklopiti i u manje prostore.

 

dizajn Darko Špiljarić

DUGA

 

Garnitura za sjedenje koja inspirira one koji vole razigrane i lako promjenjive interijere. S malim brojem pomno odabranih baznih elemenata (samo ih je šest) moguće je kreirati veliki broj kvalitetnih kompozicija za sjedenje. Ova garnitura za sjedenje predviđena je za opremanje ulaznih prostora, čekaonica, ureda, a vole ju i stanovi.

 

dizajn Zdenka Pavlović

BUBBLE

 

Garnitura za sjedenje sa i bez naslona za leđa. Ovisno o tome volite li razigranost ili decentnost, obucite ove „balončiće“ u odabranu tkaninu i postići ćete dojam koji ste zamislili. A za sve to potrebna su samo 2 sastavna elementa.

 

dizajn Darko Špiljarić

SHEBA

 

Sheba je garnitura za sjedenje koja se sastoji od četiri komponente koje slaganjem po želji tvore kompozicije različitih veličina i oblika.

 

dizajn Ines Stošić

TWEE

 

Mjesto za dnevni odmor za dvoje nazvali smo TWEE. Zahvaljujući mogućnosti reguliranja nagiba, ležaljka se može prilagoditi udobnom položaju za drijemanje, čitanje ili gledanje TV-a.

 

dizajn Darko Špiljarić

WING

 

Wing je moderna ležaljka za čiji je oblik inspiracija pronađena u prirodi (wing-krilo). Zahvaljujući ugrađenom elektromotornom mehanizmu kojim se regulira kut nagiba sjedala, ova ležaljka će postati omiljeno mjesto za kratki dnevni predah.

 

dizajn Ada Kezić

bottom of page