POP-UP KUHINJA PIA

KONCEPT

Pop-up kuhinja PIA je namijenjena prvenstveno malim stanovima, turističkim objektima i uredima.

pia alta

U zatvorenom stanju PIA izgleda kao element dnevnog boravka s TV-om uz kojeg je prostor idealan za smještaj manje skulpture. Televizor uz kojeg se nalaze potrebne utičnice integriran je u vrata na zglobnom nosaču. Osim uštede prostora dobivena je i mogućnost usmjerivanja ekrana pod kutem do 180 stupnjeva. 

Otvorena vrata kuhinje pod kutem od 90 do 120 stupnjeva čine optimalno radno okruženje pri radu u kuhinji s priborom i namirnicama na dohvat ruke. 

Kuhinja ima 182 cm radne ploče sa sudoperom, mješalicom i domino pločom.

Bazni elementi sadrže perilicu suđa, element za reciklažu otpada, element s policom i ladicom za pribor i podpultni hladnjak. U gornjim elementima ugrađena je napa s filterom, LED rasvjeta i utičnice. Dvokrilna vrata dubine 15 cm pružaju velike mogućnosti za odlaganje suđa, pribora, boca, te posuda sa začinima i namirnicama.

NOVI PRISTUP PROJEKTIRANJU MALIH PROSTORA ZA STANOVANJE, ODMOR I RAD
1/31
NAGRADE

PIA je, kao inovativni koncept kuhinje za male prostore, privukla puno pozornosti i dobila mnobogobrojna priznanja za dizajn. ​

 

Nagrade visokog renomea dodjeljuju se prvoklasnim dostignućima u svim segmentima oblikovanja proizvoda i interijera, te postavljaju pouzdane standarde diferenciranja tvrtki na tržištu, kao vodič korisnicima u odabiru najboljih partnera. 

 

 

2019. WIIPA (World Invention Intellectual Property Associations) special award

2019. International Invention & Trade Expo - ITE London: Platinasta nagrada za najbolji među najboljim izlošcima

2019. International Invention & Trade Expo - ITE London: Zlatna medalja

Green Product Award, Winner Professional 2016 - Berlin

IDEA, Finalist 2016 - SAD

Interior Innovation Award, Best of Best 2015 - IMM 2015, Koln

Mobil Optimum 2014 - Ambienta 2014, Zagreb

KOMPAKTNA MODULARNOST

PIA se kombinira iz nekoliko modula da bi zadovoljila različite potrebe. Kombiniranje je jednostavno, a gotovi proizvod je također ponuđen i u lijevoj ili desnoj orijentaciji.

PIA dolazi u dvije glavne izvedenice širine 186 i 141 cm. Dubina joj je 82 cm u zatvorenom stanju, a 66 cm u otvorenom. Visine je 200 cm.

djelomični prikaz mogućih konfiguracija

BRZA I JEDNOSTAVNA UGRADNJA

Posebnost pop-up kuhinje PIA je da štedi dragocjeni prostor povećavajući vlastitu iskoristivost. Zbog toga je PIA idealno rješenje za većinu stanova u urbanim sredinama kao i u apartmanima za iznajmljivanje, uredima i domovima za starije ljude.

 

Zbog jednostavnosti i brzine montaže PIA ne zahtijeva visoke troškove za dostavu i montažu kao kod klasičnih kuhinja. Isporučuje se u samo tri dijela koji se spajaju na licu mjesta u manje od sat vremena. Svaki dio je dimenzioniran na način da stane u lift standardne veličine. Vrlo je pogodna i za brzo opremanje većeg broja stanova za iznajmljivanje. 

KOMBINACIJE BOJA PRILAGOĐENE SVAKOM PROSTORU

Paleta boja za kuhinju Pia omogućava veliki broj kombinacija pomoću kojih ju je lako prilagoditi svakom prostoru. Za one koji ne žele sami kombinirati, napravili smo veliki broj gotovih kombinacija.

1/4