top of page

DIZZONE -  Inovativno višenamjensko okruženje za IT opremu

402.jpg

Get into the zone 

with DIZZONE

Razvili smo DIZZONE kao odgovor na hitnu potrebu za tim dodatnim prostorom, trend rada od kuće (koji je tu da ostane) i sve veće cijene nekretnina. Kad sve to zbrojite, kao rješenje nastaje DIZZONE. I evo ga!

 

DIZZONE je pažljivo dizajniran kako bi vam pružio mali, ali udoban i ultra-moderan prostor za pohranu sve vaše IT opreme potrebne za zavšetak radnog dana, uključujući računalo/prijenosno računalo, stol, opremu za gaming i ergonomsku uredsku stolicu.

 

Može se brzo i jednostavno prilagoditi i modificirati za novu svrhu u skladu s potrebama korisnika (bilo da se radi o radu, učenju, gamingu, streamingu ili bilo kojoj sličnoj aktivnosti).

dizzoneclosed.jpg

Kada je zatvoren, DIZZONE izgleda kao dekorativni ormar

Vrata otvorena između 90 and 120 stupnjeva otkrivaju multifunkcionalno i kompaktno okruženje

za IT opremu 

When closed, DIZZONE looks like an eye-catching cabinet.

Open dizzone.jpg

DIZZONE - transformirajte svoje radno okruženje 

gaming space resized 716x403_Mesa de trabajo 1.jpg
gaming zone resized 716x403_Mesa de trabajo 1.jpg

....u inovativno i udobno gaming okruženje u nekoliko sekundi

 

DIZZONE ima integrirani sustav rasvjete koji vam omogućuje da radni prostor prilagodite svojim željama. Odabrate intenzitet i boju rasvjete koja najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama. Sve možete brzo postaviti pomoću računala ili mobilnog uređaja. Ne osvijetlite samo svoj prostor, već i svoje ideje.

Odlično mjesto za ugradnju i pohranu dodatnih zvučnika zvučnog sustava, stereo zvučnika ili audio sustava, a ima čak i hladnjak. Dakle, udobno se smjestite, opustite i osjetite DIZZONE vibe u svakom smislu te riječi.

 

Za razliku od drugih radnih okruženja trenutno prisutnih na tržištu, DIZZONE nije samo jednostavan za sastavljanje, već i za prijenos. Zamjenom tradicionalnih teških drvenih komponenti s novim laganim i održivim materijalima, značajno smo smanjili ukupnu težinu baze DIZZONE-a i ukupni broj komponenti, čineći ga lakim za premještanje ako je potrebno.

bottom of page