Please reload

Prethodni postovi

Dizz Concept @ IMM Cologne "Living kitchen"

February 2, 2017

1/10
Please reload

Istaknuti postovi

Prva Produkteka

February 15, 2013

 

Produkteka je zamišljena kao mjesto redovitog okupljanja dizajnera, proizvođača, distributera i inovatora, dakle svih onih koji mogu doprinijeti razvoju produkt dizajna u Hrvatskoj. Cilj je uspostavljanje kreativne komunikacije među svima onima koji sudjeluju u procesu stvaranja novih proizvoda i time doprinose jačanju hrvatskog gospodarstva. Ovu vrijednu akciju potakla je tvrtka Scuderia iz Zagreba u suradnji s Centrom za dizajn HGK, udrugom  Boonica i Boonar studijem.

Prvi sastanak Produkteke održan je u 14.02.2013. u prostorijama Centra za dizajn. U kreativnoj i poticajnoj atmosferi o svojim iskustvima te prijedlozima za poticanje razvoja proizvodnje hrvatskih proizvoda otvoreno su govorili i dijelili svoja iskustva s ostalima predstavnici tvrtki Kvadra, Kenda, Inker, Topomatika, Evolve, PandoPad i Inkea, kao i hrvatski dizajneri koji iza sebe imaju dizajnirane proizvode koji imaju svoj život u svakodnevnoj upotrebi, kao Ada Kezić, Mario Furčić, Nikolina Jelić, Zoran Šunjić, Ksenija Jurinec, Maša Vukmanović, Alan Tvico, Carmen Mikuš, Tomislav Veltruski, Ana Banić Gottlicher, Ines Pašić.

Sljedeća Produkteka održat će se ponovo za tri mjeseca. Izgleda da hrvatski namještaj i opremanje interijera imaju svijetlu budućnost.

Please reload

Please reload

Arhiva